Trouwfotografie in Eindhoven

Trouwfotografie Eindhoven

Trouwfotografie Eindhoven staat klaar om ook jullie trouwreportage te mogen maken. Om een paar voorbeelden van trouwalbums in Eindhoven te zien heb ik er hieronder een paar neergezet.

Als je op de foto’s klikt zien jullie een grotere variant van de trouwfoto.

De trouwceremonie van bovenstaande serie was in het Stadhuis van Eindhoven. De trouwreportage heb ik in het Van Abbe Museum in Eindhoven gemaakt.

De trouwfoto’s van de ceremonie bovenstaande serie zijn in Geldrop gemaakt. De trouwreportage heb ik in het Van Abbe Museum in Eindhoven gemaakt.

Bovenstaande serie van trouwfoto’s zijn gemaakt in het Stadhuis van Eindhoven. De trouwreportage heb ik in het Van Abbe Museum in Eindhoven gemaakt.

Ervaring van een van de bruidsparen:

Joost en Rita:

Wij hebben Martijn gecontacteerd met de vraag onze bruiloft vast te leggen. Het bleek de juiste keuze! Martijn is een zeer sympathieke man met veel geduld en een goed inzicht in compositie. Hij had mooie ideeen voor onze foto’s en heeft uiteindelijk zeer snel een hele mooie reportage in elkaar gezet. Het is ons zo goed bevallen dat we hem enkele maanden nogmaals hebben gevraagd om een family shoot te doen met onze pasgeboren zoon. Kortom, een aanrader!

Leontine:

Afgelopen juni zijn wij getrouwd en wij hebben Martijn ingeschakeld om deze dag ‘vast te leggen’. Wij zijn erg tevreden over hoe hij het heeft aangepakt! Hij komt zijn afspraken 100% na en kijkt ook echt naar de wensen die je als klant hebt. Daarnaast is niets voor hem teveel en steekt hij er ook erg veel energie in om een goed eindresultaat te behalen. Kortom, wij kunnen Martijn aan iedereen aanbevelen, en we zijn ook erg blij met de foto’s die hij van deze mooie dag heeft gemaakt!

Zoeken jullie nog een trouwfotograaf? Vul dan het contactformulier in op Contact – Trouwfotografie regio Eindhoven (trouwfotografie-eindhoven.nl)

Kijk ook eens op mijn andere website: Trouwfotograaf Eindhoven – Trouwfotograaf Eindhoven (trouwfotograaf-eindhoven.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *